EN İYİ HAKKARİM FORUMU
LÜTFEN DAHA KALİTELİ BİR HİZMET İÇİN ÜYE OL
EN İYİ HAKKARİM FORUMU
LÜTFEN DAHA KALİTELİ BİR HİZMET İÇİN ÜYE OL
EN İYİ HAKKARİM FORUMU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EN İYİ HAKKARİM FORUMU

Forum, Forum Sitesi, Frm, Tr, Forumlar, Sohbet, Oyun, Resim, Sevgi, Eğlence, Programlar, Tv Dizileri, Galeri, Paylaşım, Eğlence, Hosting, tatil, otel.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Temel Fıkraları..(:

2 posters
YazarMesaj
BuRHaN
Süper Üye
Süper Üye
BuRHaN

Forum Puanı : 100

Temel Fıkraları..(: Empty
MesajKonu: Temel Fıkraları..(:   Temel Fıkraları..(: I_icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 8:15 pm

Temel otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.. 'Ulan' diyor, "Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba?" Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor. "Bana bir fvisku.. yok böyle anlarlar".. "Bana bir rakı, yok" diyor "böyle de anlarlar". "Bana bir bira.. tamam" diyor "böyle iyi.. anlamazlar". Ve aşağıya iniyor. Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor: - "Barmen bana bir bira". Barmen Temel'i biraz süzdükten sonra soruyor: - "Birader sen laz mısın?" Temel: "uuuy nasil anladın" diyor: - "Burası resepsiyon bar karşıda.."

İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış.. Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolarlar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolarlık bir teklif getirmişler.. Komisyon gitmiş Trabzon'a; Temel'le Dursun'u görmeye.. Demişler ki, "ihaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi?" Temel başlamış anlatmaya... - "Ben gidicem Anadolu yakasına başlıycam denizin altından kazmaya, İdris de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz." Yetkililer sormuş: - "Peki ya hiç buluşamazsanız ne olcak?" İdris de bu sefer atılmış: - "O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız..."

Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış. Bir gün bu merakını gidermek için laboratuarını kurarak çalışmalara başlamış. Örnek hayvan olarak bir PİRE almış. Çok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline çok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın üzerine bırakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın üzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış. ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN. Fakat ayakları kesilen pireden hiçbir hareket yok..... Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış. PİRE incelendi. SONUÇ: "PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır

Temel yeni yaptığı ahırına hayvanları yerleştiriyormuş. Fakat sıra develere geldiğinde, develerin kapıdan geçemediğini anlamış. Başlamış kapının üst kısmını parçalamaya. Ordan geçen biri.
adam Birader napıyon sen?
temel:
Ula devenin boyni çok uzun , kapıyu uzatayrum
adam:
Ulan salak kapının girişindeki toprağı biraz kazsana..
temel:
Salak sensin da, devenin boynu uzun ayakları değul !!!

SAĞIR KİM?
Temel doktora gitmiş:
Doktor bey, Bizum Fadime sağır herhalde, sorularima cevap vermeyi...
Karınızın sağırlık derecesini ölçelim. Siz bir soru sorun, duymaz ise beş adım yaklaşıp soruyu tekrarlayın. Ne kadar mesafede duyuyor bilelim.
Temel, deneme yapmak için eve gittiğinde Fadime'yi yemek yaparken bulmuş:
Karıcuğum bugün yemekte ne var?
Ses yok... Beş adım yaklaşıp bir daha sormuş. Çıt yok... Bir beş adım daha yaklaşıp yine sormuş:
Kiz Fadime saa diyrum, yemekte ne var?
Bak Temel, dördüncü kez söyliyrum, yemekte hamsili pilav var...
MoSKoW
Süper Üye
Süper Üye
MoSKoW

Forum Puanı : 1000704

Temel Fıkraları..(: Empty
MesajKonu: Geri: Temel Fıkraları..(:   Temel Fıkraları..(: I_icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 8:29 pm

ellerine sağlık : ))
https://hakkarim.ace.st

Temel Fıkraları..(:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Temel ve garson